Thursday, June 18, 2009

HAPPY BESTDAY & HAPPY FATHER DAY ABAH..

HAPPY BESTDAY ABAH.....

Happy bestday buat abh yg bakal dismbut pada 20/06/2009 ni...
smoga abh akan sntiasa dirahmati ilahi hndknyeee....
putri dan awatif sntiasa doakan abh bhgia di dunia dan akhirat.....




dan xlupa jg....
Selamat Hari Bapa buat abah putri yang sentiasa menyayangi putri....walaupun putri ni anak yang nakal... .....tetapi nakal2 pun,putri sayang sgt kat abh....
jasamu amat dihargai dan disanjungi.
dan buat wan dgn paklong putri, slmt menyambut hari bapa....



sajak buat smua ayah yg bakal menyambut
hr bapa terutamanya abh putri...



A Dad is a person who is loving and kind,
And often he knows what you have on your mind.
He's someone who listens, suggests, and defends.
A dad can be one of your very best friends!
He's proud of your triumphs, but when things go wrong,
A dad can be patient and helpful and strong In all that you do,
a dad's love plays a part.
There's always a place for him deep in your heart.
And each year that passes, you're even more glad,
More grateful and proud just to call him your dad!
Thank you,
Dad...
for listening and caring,
for giving and sharing,
but, especially, for just being you!








Posted by putri_kayangan at 8:29 PM

Tuesday, June 9, 2009

KL....MENYERONOKKAN..

Lps mama blk keja,mama ajk g KL..g umah paklong...
pklong aku tggal kat apartmen sentul utama...
g jalan2 bw paknjang...paknjang x pnh g umah pklong lg...
ni la ank pklong aku...abg long aku..








awatif menyaksikan telatah abg long...

pinggang siapa yg ramping



peramugari peramugara kecil...


alamakkkk...blh ke jd peramugara kalau mcm ni...pndek je kaki aku...

peramugari yang seksi.......

penatnyeeeee mlm ni...ngantuk laaaaaaa.

Posted by putri_kayangan at 8:19 PM

BATU FERINGGI

Dah selesai penat knduri kenduri kat kg...
aku ajak abh dgn mama g mandi mada d bt feringgi....
bestnya bila abh nak pegi...

ini smuanya sepupu aku..

sejuknyeeee


tgk la muka abh aku yang x sbr nak mandi...


awatif dgn kakak....apa yer...terlupa plak namanya...



ini gmbr abg iman dng kakak


Posted by putri_kayangan at 7:11 PM

ALKISAHNYE............

Dah lama rasanya x edit blog ni....
almaklumla bila dah blik kg...mcm2 keja yang aku buat...
hampir 2 minggu juga la aku kat sn....

30hb 5 yg lalu mak njang dgn pakcik aku selamat melangsungkan perkahwinan...
sempat juga la senep gmbr2 pkahwinan mak njang dgn pakcik...
maknjang dgn pakcik ni adik beradik sebelah abh aku....kakak dan adik abh...

ini maknjang aku....


ini maknjang dgn suaminya...


ini pula gmbr yg smpat aku seneap sebelum pakcik dgn maknjang
menikmati mkn tghari...


inilah pakcik aku...sekarang dah ada isteri....


tgah melayan maknjang dgn pakcik tiba2 muncul plak mama dgn awatif....
nak juga gmbar diorang dlm blog ni...hehehe:-)



inilah wan aku,abh kepada mama dgn alang aku...aku syang bangaettt dgn wan aku yg sorang ni...


Haaaa ini pula gmbr ibu2 yang suka jeee gmbr diorang di senep...
tgk la awatif 2,dah mkn nasi knduri pun masih x kenyang2 lg...
susu tetap yg pertama dihati awatif...




Posted by putri_kayangan at 6:26 PM